Icoana și moaștele Sf. Gavriil Georgianul la Mănăstirea Paltin

Mănăstirea Paltin adăpostește un fragment din osemintele Sfântului Gavriil Georgianul, făcătorul de minuni, sfântul bucuriei celor întristați.

În ziua de 22 septembrie a ajuns la mănăstirea Paltin și mult așteptata icoană cu chipul sfântului, de o frumusețe nepământeană, ce își așteaptă închinătorii.

Sfântul te privește viu și protector cu următorul mesaj: „Vă las binecuvântarea mea: fie ca nimeni să nu piardă mila lui Dumnezeu!”.

Mărturii și minuni din viața Sf. Gavriil Georgianul puteți citi în Revista Atitudini Nr. 77

Cei ce doresc să lase un pomelnic pentru rugăciune la mănăstirea Paltin, unde zilnic se săvârșește sfânta Liturghie, cât și pentru susținerea activităților filantropice și culturale, o pot face aici: DONEAZĂ

 

 

 

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura