A apărut cartea Ne vorbește Părintele Justin, vol. 4


Fundația Justin Pârvu, în colaborare cu Mănăstirea Paltin Petru-Vodă, vă prezintă o nouă apariție editorială: Ne vorbește Părintele Justin, vol. IV.

Cartea conține sfaturi și învățături ale Părintelui Justin Pârvu, transcrise de maicile de la mănăstirea Paltin Petru-Vodă, pe diverse teme, precum: refacerea vieții duhovnicesti, rezistența psihică și duhovnicească în vremuri încercate, întărirea în ispite și necazuri, clădirea familiei, societății și neamului, virtuțile creștine și multe alte subiecte actuale, ce framântă sufletele încercate ale creștinilor de azi.
Cartea este în format A5 și conține 318 pagini, tipărită la două culori.
Preț: 19 RON*

*Taxele poștale nu sunt incluse.

 

Comanda o puteți face aici , la adresa de email: atitudini.pv@gmail.com,

completând formularul de mai jos sau la numărul de telefon: 0785 018 852.

  Nume *

  Email *

  Telefon *

  Mod de livrare * PostaCurier

  Adresa de livrare *

  Comanda dvs. *

  Rezolvați operația de mai jos *

  Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii.


  • Posted by Alexandra Chifan On 25 iulie 2021

   Felicitări sincere pentru acest demers!

   Cu multă durere in suflet, am constatat însă, la pangarul Mănăstirii Petru Vodă, împuținarea cartilor care conțin mărturii din temnițele comuniste, adevărate pilde pentru noi toți in acești ani ai apostaziei neo-comuniste… de unde pana in anii trecuți găseai o multitudine de titluri și autori care au Sfințit acest pământ prin pătimirile și tăria lor de caracter si credință, in aceste timpuri pelerinul trebuie sa se mulțumească cu aproape nimic… păcat!

   Nenumarate titluri pline de sfaturi si retete ale filosofilor teologi mai mari sau mai mici, dar putine titluri de memorii ce mustesc de exemple vii, dătătoare de curaj omului încarcerat de astăzi…

   Mare păcat ca in aceasta oaza de mărturisire Creștinul sa nu-i mai găsească pe Ianolide, Bordeianu, Paraschivas, Gafencu și mulți alții… și nici lirica spațiului concentraționar nu-și mai găsește loc pe rafturile chioșcului de la intrare… acele versuri minunate scrijelite pe zidul rece încă mai deranjează după atata timp..?!

   Doamne, se întoarce Parintele nostru Iustin in mormânt văzând aceasta amorțeala de spirit, cuvânt, fapta, mărturisire… Ai mila de noi, Doamne!

  Post a Comment

  (required. But it will not be published)