Apariție editorială la Fundația Justin Pârvu: Ne vorbeşte Părintele JUSTIN


Cartea are un număr de 268 de pagini şi este disponibilă în două variante:
preț: 15 RON.
Pentru comenzi, accesați această pagină.

                *Prețul nu conține taxele poștale

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației


 • Posted by wolf On 18 martie 2011

  pe cea care are semn tricolorul, in Bucuresti la libraria Sophia se vinde cu 18 Ron……o diferenta ceva cam mare fatza de pretul cu, care o vindeti voi.

 • Posted by Lidia On 14 august 2011

  Sunt o crestina care, cu ocazia unui pelerinaj la Man. Petru Voda,am cumparat din biserica aceasta minunata carte ,(de fapt 2 exemplare).Am o nelamurire insa.La pagina 76 incepe un paragraf asa: ‘ Armata -n ‘ apoi restul paginii e gol.Pagina urmatoare incepe asa ” societatii si le punem in fruntea unui popor? etc…….Dorinta mea este, daca se poate sa aflu si acea portiune lipsa din interviu. V a rog sa ma iertati, nu este un repros, ci numai o dorinta. Doamne ajuta!
  Lidia Stoenescu

  • Posted by redactor On 14 august 2011

   @Lidia
   Ne iertati.. este o greseala de tipar. Acesta este textul care lipseste:

   Armata „n-are voie să facă politică, ofițerul care s-a jertfit, care a murit pentru țară şi din cele mai vechi tim-puri câmpurile au fost pline de ostaşi, ei au apărat ordi¬nea dinăuntru şi din afară „Ei bine, n-are drept! Şcoala n-are drept! N-are drept nici justiția! „Nimeni n-are dreptul „Atunci pe seama cui rămâne alegerea? Pe cine mai punem noi? Pe jucăuşii de pe cheiul gârlei? Luăm scursurile

 • Posted by Lidia On 15 august 2011

  Multumesc!

 • Posted by dinu amalia On 28 septembrie 2011

  trebuie sa fie o mare fericire sa traiesti in preajma parintelui Justin.

 • Posted by Marcu Gabriela On 11 decembrie 2013

  Slava Tie, Doamne, Slava Tie! Sf. Cuvios Gheorghe Calciu sa mijloceasca pentru mantuirea noastra!

Post a Comment

(required. But it will not be published)