Cum l-a vindecat Părintele Justin pe micuțul Gabriel

Părintele JustinPe 7 iulie 2015, pragul chiliei părintelui Justin de la mănăstirea de maici Paltin Petru-Vodă a fost pășit de o familie de români stabiliți de câțiva ani buni în Canada și reveniți în România, în concediul de vară. Copilul lor, Gabriel Yan de 12 ani, de naționalitate chineză, a fost adoptat de cei doi soți în Canada, dar s-a născut cu o pareză la mâna dreaptă, din pricina căreia nu putea să-și miște mâna deloc. Întreaga familie a venit cu nădejde de vindecare să se roage părintelui Justin ca micuțul Gabriel să se facă bine și să se poată folosi de mâna dreaptă. Părintele nu s-a lăsat rugat prea mult. După ce Gabriel s-a atins de rasele părintelui Justin, care se află în cuierul de lângă ușa chiliei, a simțit ceva ca un curent trecându-i prin mâna bolnavă și imediat a început să-și miște degetele cu ușurință. Părinții au rămas înmărmuriți și ne-au relatat minunea spre a face cunoscută lucrarea tămăduitoare a părintelui cu toți cei care îi cer mijlocirea în rugăciune.

Micuțul Iustin, apărut pe lume cu rugăciunile Părintelui

O familie cu doi copii a venit să se închine la chilia părintelui. Eu le spuneam că aici se fac multe minuni. Drept răspuns, femeia i-a spus că mai mare minune decât băiețelul lor cel mic nici nu-i trebuie. Aveau un băiat și foarte mult își mai doreau un copil, dar nu mai venea. Au încercat pe la doctori, pe la preoți, dar fără rezultat. Auzind de la mama ei, că aici, la chilia părintelui, când s-a făcut parastasul de 40 de zile, unul din tablourile părintelui a izvorât mir, femeia a venit disperată la chilie, a întrebat care este tabloul care a izvorât mir și s-a rugat cu credință în fața acestuia. Nu auzise înainte de părintele Justin, nu fusese niciodată la el, cât a fost în viață. După rugăciunea făcută la chilia părintelui pe 6 august, la doar o lună, a aflat că este însărcinată, iar acum a venit să îi mulțumească. Copilașul are acum vreo 2-3 luni și poartă numele Iustin. Ce forță are un sfânt: a umplut țara de Iustini și Iustine. Mulți copii care s-au născut în ultimii ani îi poartă numele.

(mărturii consemnate de maicile de la m-rea Paltin Petru-Vodă, fragment din Revista ATITUDINI, Nr. 40)

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

One thought on “Cum l-a vindecat Părintele Justin pe micuțul Gabriel

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura