Sfântul Evmenie – bunul păstor și de minuni făcător


20,00 lei

Descriere

Cartea este tradusă din limba greacă de către maicile de la mănăstirea Paltin Petru-Vodă și conține viața, minunile și învățăturile Părintelui Evmenie Saridakis, recent canonizat de către Patriarhia Constantinopolului.
Sfântul Evmenie este ucenicul direct al Sf. Nichifor cel lepros și a cunoscut o grabnică popularitate în rândul credincioșilor din Grecia și de pe întreg cuprinsul Patriarhiei Constantinopolului, care l-au îndrăgit pentru nenumăratele sale minuni și învățături pline de bucurie și har.

 

Dacă întâmpinați dificultăți în procesul de comandă vă rugăm să trimiteți comanda prin email la adresa: atitudini.pv@gmail.com împreună cu nume, prenume, adresa de livrare și metoda de livrare preferată sau să completați formularul de aici.

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației


Comments are closed.