SFINȚII ÎNCHISORILOR tămăduiesc grave afecțiuni de oase, coloană vertebrală și creier, prin uleiul din candela lor


Părintele stareț de la mănăstirea Sf. Cruce din Aiud, mănăstire ridicată pe locul gropilor comune din închisoarea Aiud, unde erau aruncate trupurile martirilor, ne-a relatat câteva minuni săvârșite de Sfinții mucenici din Aiud, prin uleiul din candela ce veghează în osuarul unde sunt expuse spre închinare o parte din osemintele găsite în Râpa Robilor, și care s-au dovedit a fi sfinte moaște.

„Două femei din Aiud, venind la mănăstire, mi-au spus că acuză dureri foarte mari la încheieturile genunchilor şi a gleznei. Le-am dat untdelemn din candela Maicii Domnului şi a sfinţilor, sfătuindu-le să se dea la locul durerii. După o săptămână au venit şi mi-au spus că după ce s-au dat cu untdelemn, li s-au luat durerile cu mâna. M-am cutremurat!

Iarăşi, un domn din Aiud lucrează la penitenciar şi are foarte mari probleme cu spatele şi era caz de operaţie. După ce s-a dat cu ulei de la Maica Domnului, nu mai avea nici o durere şi nu a mai fost nevoie de nici o operaţie.

O femeie din Aiud avea dureri foarte mari la glezne. Cum s-a dat cu ulei i s-a luat durerea ca cu mâna. Şi nu s-a dat cu o credinţă cum o au de pildă unii bolnavi de cancer faţă de Sf. Ierarh Nectarie de Eghina sau Sf. Ioan Rusu. În schimb, aici, chiar dacă vin cu o credinţă foarte mică, se dau cu untdelemn şi se tămăduiesc.

Odată a venit un părinte de la Timişoara şi mi-a spus că mama lui a avut un atac cerebral şi era într-o stare foarte gravă de comă. Au dat-o cu untdelemn şi şi-a revenit complet”.

De asemenea Părintele Justin ne îndemna să ne rugăm mai mult Sfinților martiri din temnițele comuniste, pentru că au căpătat mare îndrăzneală înaintea Tronului ceresc.

Despre martirajul și viețuirea lor, puteți citi și în cartea „Sfinții închisorilor”, editată la mănăstirea Paltin Petru-Vodă.


Post a Comment

(required. But it will not be published)