FRĂȚIA ORTODOXĂ SPOREȘTE ÎN FAPTE BUNE CU FORȚE PROASPETE. FOTOREPORTAJ


Frăția Ortodoxă a participat vineri și sâmbătă, la o acțiune de voluntariat în cadrul mănăstirii Paltin Petru-Vodă, ctitoria Părintelui Justin Pârvu, unde se află și un cămin pentru bătrâne.
De la mic la mare, în zumzet de veselie, mâinile lor nu încetează să lucreze faptele dreptății pentru a aduce un strop de bucurie în sufletul aproapelui aflat în nevoie.
De la pruncii și copilașii care pregăteau legumele împreună cu mamele lor, spre a fi conservate pe iarnă de către măicuțe, până la vânjoșii bărbați, mai tineri sau tineri de mai mulți ani, care au spintecat mormanele de trunchiuri de copaci, spre a folosi la încălzirea bătrânelor din azil, măicuțelor dar și pelerinilor ce neîncetat poposesc în ctitoria Părintelui Justin Pârvu, cu toții s-au ostenit în muncă, dar și activități artistice (precum sculptura și cântarea), ca o pildă vie de dragoste creștină.
Mare ne-a fost bucuria să îl revedem pe Dan Grăjdeanu, președintele Frăției Ortodoxe, în fruntea echipei, după traumatismul suferit la coloana vertebrală.
Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să le dăruiască sănătate și spor în toate zilele vieții lor!


Post a Comment

(required. But it will not be published)