Film despre martirajul Sf. Filumen din Samaria, unde se află Fântâna lui Iacob


Biserica are martiri și azi, pe care trebuie să îi cinstim cu aceeași evlavie ca pe primii mucenici ai Bisericii.

Vizionați un filmuleț impresionant care prezintă aspecte din viața și mucenicia Sfântului Filumen din Samaria, ce a fost ucis cu cruzime de către  dușmanii lui Hristos, în anul 1979.  De asemenea filmul mai prezintă și aspecte istorice ale Samariei, loc de pelerinaj din Țara Sfântă, unde se află Fântâna Patriarhului Iacob, locul unde și Mântuitorul S-a arătat femeii samarinence.

Vizionare plăcută și să luăm pildă de curaj din viața și mărturisirea Sf. Filumen!

 

Cei care doriți să aflați mai multe detalii despre mucenicia și ancheta desfășurată în urma acestui înfricoșător martiriu, aflați în ultimul număr al revistei Atitudini, Nr. 81.

 

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației


Post a Comment

(required. But it will not be published)