SF. EVMENIE RIDICĂ DIN PAT UN MURIBUND

Mulțumim Doamnei Preotese Mihaela pentru mărturia trimisă redacției noastre.

„A doua zi de Paști tatăl meu era aproape de comă, în stare critică, medicii nu-i mai dădeau nicio șansă, era muribund. Sfântul Evmenie însă l-a salvat.
Cu o zi înainte, soțul meu, părintele Mihai, a adus de la curierat icoana și iconostasul pe care le comandasem în cinstea Sfântului, ca să le monteze în biserică spre închinare. Menționez că atât eu, cât și soțul meu, avem mare evlavie la cei doi mari sfinți ai zilelor noastre: Nichifor cel lepros și Evmenie Saridakis, ucenicul său.

Așadar i-am dus icoana și tatălui meu să se închine la Sfântul Evmenie care l-a salvat. După ce a sărutat icoana, tatăl meu s-a ridicat în picioare și a mers, a făcut vreo 5 ture prin cameră, el care nu mergea de luni bune și nu se putea ridica în picioare.

Mulțumim Sf. Evmenie pentru această minune și pentru dragostea sa, dăruită nouă, nevrednicilor.

Sfântul Evmenie este un mare sfânt făcător de minuni”.

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura