SIMPOZION ÎN MEMORIA PĂRINTELUI JUSTIN PÂRVU LA 10 ANI DE LA ADORMIREA SA


Mănăstirea Paltin Petru-Vodă vă invită să participați la Simpozionul omagial dedicat memoriei Părintelui Arhimandrit Justin Pârvu, la 10 ani de la adormirea sa. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 11 Februarie, în preajma praznicului Sf. Sfințit Mucenic Haralambie, când se împlinesc 104 ani de la nașterea marelui duhovnic, iubit și îndrăgit de românii de pretutindeni care alergau la ajutorul și sfatul său duhovnicesc.

Simpozionul de anul acesta se va desfășura sub coordonarea pastorală a PS Părinte Nichifor Botoșăneanul, care va săvârși Sf. Liturghie la mănăstirea Paltin, sâmbătă dimineața la ora 9.00, urmând ca după agapa frățească, să deschidă sesiunea cuvântărilor omagiale în memoria Părintelui Justin Pârvu, la 10 ani de la adormirea sa. Alături de Preasfinția Sa, vor mai lua cuvântul Părintele Hariton Negrea, starețul mănăstirii Petru Vodă, Părintele Justin Dănilă, Stareț al mănăstirii Văcăreștii Noi, Părintele Prof. Dr. Neurochirurg Ștefan Mindea, Prof. Dr. Chirurg Gabriela Gelețu, Dna Oana Smoc, medic stomatolog și alți invitați.

De la an la an, memoria marelui Duhovnic nemțean este cinstită din ce în ce mai mult de românii care l-au cunoscut sau găsesc alinare sufletească la mormântul său, precum și în sfaturile sale duhovnicești.

Cinstindu-ne Părinții purtători ai Harului Dumnezeiesc, ne împărtășim și noi din darurile duhovnicești ale acestora. Să avem rugăciunile Cuviosului nostru Părinte Justin!

CUVÂNTĂRILE DE LA SIMPOZIONUL “PĂRINTELE JUSTIN PÂRVU, LA 10 ANI DE LA ADORMIREA SA” pot fi vizionate urmând acest link


Post a Comment

(required. But it will not be published)