A apărut cartea Ne vorbește Părintele Justin, vol. 4

Fundația Justin Pârvu, în colaborare cu Mănăstirea Paltin Petru-Vodă, vă prezintă o nouă apariție editorială: Ne vorbește Părintele Justin, vol. IV.

Cartea conține sfaturi și învățături ale Părintelui Justin Pârvu, transcrise de maicile de la mănăstirea Paltin Petru-Vodă, pe diverse teme, precum: refacerea vieții duhovnicesti, rezistența psihică și duhovnicească în vremuri încercate, întărirea în ispite și necazuri, clădirea familiei, societății și neamului, virtuțile creștine și multe alte subiecte actuale, ce framântă sufletele încercate ale creștinilor de azi.
Cartea este în format A5 și conține 318 pagini, tipărită la două culori.
Preț: 19 RON*

*Taxele poștale nu sunt incluse.

 

Comanda o puteți face aici , la adresa de email: [email protected],

completând formularul de mai jos sau la numărul de telefon: 0785 018 852.

    Nume *

    Email *

    Telefon *

    Mod de livrare * PostaCurier

    Adresa de livrare *

    Comanda dvs. *

    Rezolvați operația de mai jos *

    Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii.

    POMELNICE ȘI DONAȚII

    Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

    Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

    Valoarea donației
    Frecvența donației

    2 thoughts on “A apărut cartea Ne vorbește Părintele Justin, vol. 4

    1. Alexandra Chifan says:

      Felicitări sincere pentru acest demers!

      Cu multă durere in suflet, am constatat însă, la pangarul Mănăstirii Petru Vodă, împuținarea cartilor care conțin mărturii din temnițele comuniste, adevărate pilde pentru noi toți in acești ani ai apostaziei neo-comuniste… de unde pana in anii trecuți găseai o multitudine de titluri și autori care au Sfințit acest pământ prin pătimirile și tăria lor de caracter si credință, in aceste timpuri pelerinul trebuie sa se mulțumească cu aproape nimic… păcat!

      Nenumarate titluri pline de sfaturi si retete ale filosofilor teologi mai mari sau mai mici, dar putine titluri de memorii ce mustesc de exemple vii, dătătoare de curaj omului încarcerat de astăzi…

      Mare păcat ca in aceasta oaza de mărturisire Creștinul sa nu-i mai găsească pe Ianolide, Bordeianu, Paraschivas, Gafencu și mulți alții… și nici lirica spațiului concentraționar nu-și mai găsește loc pe rafturile chioșcului de la intrare… acele versuri minunate scrijelite pe zidul rece încă mai deranjează după atata timp..?!

      Doamne, se întoarce Parintele nostru Iustin in mormânt văzând aceasta amorțeala de spirit, cuvânt, fapta, mărturisire… Ai mila de noi, Doamne!

    2. Pingback: Părintele Justin Pârvu despre România Sfântului Andrei și desființarea noastră ca nație - ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

    Lasă un răspuns

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

    Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

    Continuă lectura