Părintele Justin Pârvu: diferența între Ortodoxie si Catolicism


„CREȘTINISMUL ESTE CA O PORTOCALĂ: CATOLICISMUL ESTE COAJA, IAR ORTODOXIA ESTE MIEZUL!”

Prin 2008-2009 ajungem la părintele Justin cu niște prieteni olandezi catolici. R. îi cere părintelui un mesaj pentru creștinii catolici din Olanda. Părintele îi spune: „Ortodoxia vă așteaptă!”. R. replică: „Dar Hristos este Unul!”. Părintele, cu un zâmbet mucalit, îi întinde lui R. o portocală pe care o avea la îndemână și îi spune: „Creștinismul este ca o portocală: catolicismul este coaja, iar Ortodoxia este miezul!”.

Amin și lui Dumnezeu laudă!

(Preotul V.P., Tg. Neamț)

(Preluat din Revista Atitudini Nr. 61)


 • Posted by ciprian p. On 11 octombrie 2019

  Iaca stirea integrala:

  Este o adevărată răsturnare de situație în cazul Caracal. Procurorii sunt în stare de șoc și pleacă pe urmele Alexandrei Măceșanu. Tânăra a fost văzută de mai multe persoane în Italia.

  Alexandra Măceșanu trăiește!

  Este vestea așteptată de familia fetei și nu numai. Alexandra Măceșanu trăiește. Potrivit unor declarații făcute de patroana unui local, Alexandra ar fi intrat în barul patronat de femeie și i-ar fi cerut ajutorul.

  Două românce stabilite în Italia susţin că ar fi văzut-o pe Alexandra, în viaţă, tocmai în Peninsulă. „A luat un suc pe care i l-a plătit băiatul care a intrat după ea şi înainte să intre băiatul ăsta, ea a spus: „Te rog frumos, ajută-mă! Ajută-mă!” Eu i-am răspuns tot în română: „De ce să te ajut?” Şi după aceea, când a intrat băiatul acela în bar, s-a oprit.”, spune una dintre romance, conform Antena 1.

  Mai mult, aceasta oferă și detalii clare despre Alexandra. Tânăra ar fi fost în stare de ebrietate sau sub influența drogurilor. „Avea un maiou alb pe ea, un maiou. Avea o fustă de blugi, cu un lanţ pe partea stângă şi o pereche de tocuri înalte, roşii cu alb şi avea părul prins în coc. Ziceai că ori de beată, a băut ceva ori drogată ori era fumată. Nu ştiu ce să spun. Era palidă la faţă. Din spusele unor persoane care vin mereu la bar, care se uită mereu la emisiuni şi au spus: „Fata asta a fost dispărută acum două, trei luni din România.”, a mai dezvăluit aceasta, conform sursei citate.

Post a Comment

(required. But it will not be published)