Scrie-le din nou parlamentarilor că refuzi parteneriatul civil!

IMPLICĂ-TE ACUM în a doua campanie.
14 februarie 2019

Pe agenda Senatului se află din nou propuneri legislative care permit uniuni între persoane de același sex. Inițiativa L35/2019 aparține USR, la care au aderat și unii parlamentari UDMR, precum și nelipsiții Florin Manole, deputat PSD și membru al „poliției politic corecte” CNCD, și Adriana Săftoiu, deputat PNL (ambii vechi promotori ai „drepturilor” suplimentare pentru homosexuali). Inițiativa L39/2019 este semnată de un senator independent și un deputat ALDE.

Propunerea lor este ca parteneriatul civil să fie o instituție care dublează căsătoria, dar cu mai puține obligații decât aceasta (se încheie și se desface mai ușor, copiii sunt considerați ca fiind născuți în afara căsătoriei, nu se cere fidelitate). Acest tip de uniune se vrea deschisă atât cuplurilor bărbat-femeie, cât și cuplurilor homosexuale, dar fără a le permite homosexualilor să adopte copii. Tocmai această calitate de struțo-cămilă juridică conferă vulnerabilitate ideii de „parteneriat civil”. Nu poți crea o instituție care garantează un drept (adopția) doar unei categorii de cetățeni (heterosexualii) și altora nu (homosexualii). Această prevedere menită să liniștească publicul va fi considerată drept discriminare de către orice tribunal sau for legiuitor.

Vor urma în câțiva ani adopția pentru homosexuali și „căsătoria” homosexuală (nu neapărat în această ordine). Și apoi îngrădirea libertății de conștiință: să fii atent ce vorbești că să nu discriminezi, sau să nu fii acuzat de incitare la ură, să nu poți refuzA invitația de a participa la o „căsătorie” homosexuală, să participi cu colegii de la serviciu la diverse acțiuni de „solidarizare cu minoritățile sexuale” și chiar să permiți ca la școală să i se explice copilului tău că homosexualitatea este un comportament firesc. A demonstrat-o pe deplin experiența țărilor în care a fost legiferat MAI ÎNTÂI parteneriatul civil: Canada, SUA, Marea Britanie și multe altele, în care libertatea de conștiință și de credință religioasă este tot mai îngrădită.

Acționează din nou!

Trimite scrisori electronice sau prin poștă!
Nu ezita. Fiecare mesaj contează.

TU contezi. Exprimă-te! Model de scrisoare găsiți aici: stiripentruviata

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura