Noi apariții de carte la editura Fundației Justin Pârvu: Părintele Atanasie Ştefănescu: Oameni şi fapte din vatra Aiudului şi Ioan Vlăducă – Despre vindecările paranormale

Pret: 8 RON

Părintele Atanasie Ştefănescu: Oameni şi fapte din vatra Aiudului

Sunt Alexandru Ştefănescu, actualmente monahul Atanasie de la mănăstirea Petru Vodă. Numele meu de „copertă” este Sandu Lăutaru, „Corăbieru”, pentru că sunt din Corabia. Vreau să consemnăm nişte elemente despre care n-au vorbit alții. Avem cel puțin 250 de titluri de carte despre viața concentraționară, cel puțin câteva zeci de periodice în care se descriu aceste lucruri. Aproape toți fac sociologie: date, evenimente, activitate; nu descriu procese interioare. Eu vreau să spun de aceste procese interioare. N-am talent, n-am stil, n-am nimic „dar am o infor­mație bogată şi vorbesc de lucruri despre care n-au vorbit alții. Ofer acum o câtime din ceea ce am de spus. Dar aceste câtimi, legate, pot să formeze un tot, să exprime ideea despre care vorbesc.

Vedeți, obsesia este boală psihică catalogată. Şi nebunia este tot boală psihică. Dar aşa cum există nebunii sublime pentru Hristos şi pentru Cruce, există şi obsesii sublime. Eu am ase­menea obsesii: o să ziceți că sunt nebun; treaba dumnea­voastră. Trebuie să mă ascultați ca să vedeți dacă sunt sau nu nebun. Când ai de gând să scrii ceva sau să creezi ceva, o operă orice ar fi, dacă nu pleci de la ideea că ce spui tu n-a spus nimeni până la tine şi nici după tine, n-ai să creezi ceva. Eu o să fac o afirmație: că tot ce am de spus depăşeşte tot ce a spus Homer, care nu se ştie dacă a existat. Eu voi da fapte reale care depăşesc imaginația.

Pret: 5 RON

Ioan Vlăducă – Despre vindecările paranormale

După revoluția din 1989, țara noastră a fost invadată de o mulțime impresionantă de „vindecători” și „călăuzitori spirituali”, adepți ai doctrinelor extrem-orientale.

După două milenii de Ortodoxie, mulți români se întorc la practicile păgâne: acupunctura, ayurveda, homeopatia, radiestezia, clarviziunea, yoga, ezoterism ș.a.
Consecințele acestor doctrine și practici extrem-orientale sunt foarte grave: îndepărtarea de Ortodoxie, posedarea demonică, îmbolnăvirea psihică, destrămarea familiilor.
Necunoașterea învățăturii ortodoxe despre sănătate, boală și vindecare este una dintre cauzele răspândirii practicilor păgâne în teritoriile ortodoxe.

STOC EPUIZAT !

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

One thought on “Noi apariții de carte la editura Fundației Justin Pârvu: Părintele Atanasie Ştefănescu: Oameni şi fapte din vatra Aiudului şi Ioan Vlăducă – Despre vindecările paranormale

  1. motoc valentin says:

    Revista este adevarata hrana vie , izvor de credinta , si pe cei mai rai atei ii intoarce la credinta.Doamna Ajuta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura