Părintele Justin a împlinit binecuvântata vârstă de 93 de ani


Întru mulți ani, Părintelui nostru stareț, arhimandrit Justin Pârvu, care a împlinit binecuvântata vârstă de 93 de ani. Domnul să îi dea lungime de zile, sănătate şi putere de a ridica pe cei căzuți, de a vindeca rănile trupeşti şi sufleteşti ale celor neputincioşi.

La rubrica de comentatii a articolului Parintele Justin Parvu implineste 93 de ani. Intru multi ani, preacuvioase parinte staret! ii puteti lasa mesaje Parintelui Justin, care vor ajunge la sfintia sa.

Donații și pomelnice se pot trimite aici.


 • Posted by SIMONA On 10 februarie 2012

  “LA MULTI ANI CU SANATATE, SA VA DEA DOMNUL TOT CE DORITI, ZILE SENINE SI FERICITE… LA MULTI ANI ! SA NE TRAITI! “. Este urarea pe care Lidia, Olga si Simona din Bucuresti o transmit dragului lor Parinte Justin.

 • Posted by LIDIA On 10 februarie 2012

  Cu mare bucurie, uram Parintelui nostru Justin, de ziua Sfintiei Sale (zi scrisa in inimile noastre) ” MULTI ANI SANATOSI! STITI CAT DE MULT VA IUBIM! VA RUGAM SA FITI – SA NE SPRIJINITI MULTI ANI DE ACUM INAINTE”. Lidia , cu cei doi “voievozi” Luca si David

 • Posted by Romica On 10 februarie 2012

  Sarut dreapta si multi ani Parinte al tuturor romanilor.Fie ca Bunul Dumnezeu sa va tina in putere sa puteti pastori marea turma a crestinilor din tara noastra.Doamne ajuta!

 • Posted by VICTORIA On 10 februarie 2012

  INTRU MULTI ANI SA NE TRAITI, SFANT SI DRAG PARINTE !
  Alin Valentin, Mihai Razvan, Andrei Valentin, Victoria

 • Posted by Maria On 10 februarie 2012

  La multi ani, Parintele nostru drag,……scump si iubitor!

 • Posted by Cristina Dumitru On 10 februarie 2012

  La multi ani, dragul nostru Parinte Justin. Ne rugam sa fiti multi ani alaturi de noi pentru ca avem nevoie de indrumarea dvs. in aceste clipe grele. Va doresc ca Bunul Dumnezeu sa va implineasca visul de a ridica o manastire pentru cinstirea sfintilor inchisorilor comuniste, a caror jertfa si duh ne trezesc pe noi tinerii si ne sunt exemplul de care aveam atata nevoie. Sunt tare bucuroasa ca mai avem printre noi reprezentanti ai acelei generatii extraordinare si sper ca biata si minunata tara noastra, Romania sa mai aiba din nou astfel de valori. Sa ne traiesti Parinte si ajuta-ne cu puternicele tale rugaciuni ca Bunul Dumnezeu sa daruiasca poporului nostru, urmasi demni de inaintasii lor Stefan cel Mare, Mihai Viteazul, Mihai Eminescu, Corneliu Codreanu, Petre Tutea, Mircea Vulcanescu si… Doamne, cat de multi mai sunt…..! Macar o farama din tot ce a fost… Domane ajuta!

 • Posted by victoria On 10 februarie 2012

  Intru multi ani sa ne traiti, sfant si drag Parinte. Victoria, Alin-Valentin, Mihai-Razvan si Andrei-Valentin

 • Intru multi ani!

 • Posted by Carmen On 10 februarie 2012

  La multi ani binecuvantati si multe bucurii duhovnicesti !

 • Posted by Iulian Gafton On 10 februarie 2012

  La multi ani sfintiei sale si Bunul Dumnezeu sa ni-l tina cat mai mult alaturi de noi!

 • Posted by Manuela Farauanu On 10 februarie 2012

  La Multi Ani,preasfinte si minunate parinte,indrumatorul si sprijinul tuturor romanilor de pretutindeni! Sa ne traiti intru multi ani sfinte parinte Iustin! Doamne ajuta! Multa sanatate si putere de la Bunul Dumnezeu! Cu drag fam. Farauanu Manuela, Catalin, Dominique Alexia si Ema Maria

 • Posted by Emilian On 10 februarie 2012

  La multi ani Parinte! Sa va dea Dumnezeu sanatate! Multumim lui Dumnezeu ca generatia dumneavoastra al care varf sunteti ati redat Onoarea Poporului Roman. Veti vesnic in sufletele romanilor.

 • Posted by Nevra On 11 februarie 2012

  Multumim ca ati fost si sunteti si veti ramane mereu viu in amintirea unui neam vrednic de a-L iubi pe Domnul.Desi sunt hotare ori vremi ce vor sa ne desparta…sa stiti ca nu ,ele nu vor putea sa biruiasca…caci dragostea mereu ca un foc…ori mare ori mic va arde…va arde si timp si tarana si vrajmasie si tristeti si furi ce si-ar dori sa ne mahneasca…! Inca romanul mai suspina dupa cer…mai poarta Viata…. Mai ramaneti printre noi..tata si bunic caci noi suntem inca copii !

 • Posted by Mos Ioan On 11 februarie 2012

  Cu plecaciune si profunda veneratie, va sarut dreapta!
  La Multi Ani Sfintia Voastra, preaiubite Arhimandrit Justin!

 • Posted by Maris Laurentiu On 11 februarie 2012

  Noi romanii am avut intotdeauna calauzitori in aceasta vremelnica viata si pe aceast pamant.Sunteti lumina trimisa de bunul DUMNEZEU ca sa ne arate calea pe care sa mergem,orbiti de lumea zgomotoasa si trecatoare in care traim.Sunteti “voievodul”acestei natii care a reusit sa ne trezesca din somnul ratiunii in care ne complacem sa traim.DUMNEZEU sa va de-a zile multe spre bucuria crestinilor din toata lumea.Doamne ajuta.

 • Posted by ADRIAN On 11 februarie 2012

  La Mulți Ani Sfinte Părinte Justin! Bunul Dumnezeu să vă dăruiască multă sănătate și putere pentru a ne încălzi sufletele și lumina mințile!

  Cu deosebit respect,

  Ramona și Adrian Trufelea

  Sibiu

 • Posted by IULIA On 12 februarie 2012

  LA MULTI ANI! MULTUMIM BUNULUI DUMNEZEU PENTRU CA NE.A TRIMIS UN PARINTE BINECUVINTAT SI SFINT CARE SA NE SPRIJINEASCA IN CREDINTA SI IN RUGACIUNE SI SA NE AJUTE SA GASIM CALEA CEA ADEVARATA SI DREAPTA.MULTI ANI SA NE TRAITI ! SARUT DREAPTA PARINTE

 • Posted by HANDARIC DRAGOS On 12 februarie 2012

  UN SINCER LA MULTI ANI CU FERICIRE SI MULTA SANATATE PARINTE AM SI EU UN MESAZ NU SANT ASA DE CREDINCIIOS DIN CAUZA CA ACUM 4 ANI MEAM PERDUT SORA LA 1 ZI DUPA CE A FACUT 18 ANISORI SI UN UNCHI LA O SAPTAMANA DUPA CED A UZIT DE SORA MEA CA SA STINS TINEA FOARTE MULT LA EA, SI LA 6 LUNI SA STINS SI TATAL MEU DIN CAUZA SUPARARILOR DUPA 3 LUNISA STINS SI BUNICUL DE PE TATA DAR DUPA UN AN UN AN SI JUMATATE CU MAMA NU MA MAI INTELEG A LOATO PE BAUTURA PUTIN ACUM E PLECAT IN ITALIA CA TRAESTE CUN BARBAT DE LA MINE DIN SAT. MA CAM DAT DEOPARTE NU O INTERESEAZA DE MINE IN VARA VREAU SA MA CASATORESC DAR EA A ZIS LA MULTA LUME CA PE EA NU O INTERESEAZA CHEAR SI LU BUNICU DE PE MAMA LA FEL EA ZIS CA EA NU VINE LA NUNTA CA NU O INTERESEAZA.AM FOST PLECAT SI EU LA EI IN ITALIA SI AM STAT 2 ANI.INTRO SEARA AM INCEPUT SA NE CERTAM PUTIN EA A INCEPUT SA TIPE MAI TARE LA MINE EU EAM ZIS CA NU O INTERESEAZA DE MINE SI CA NU SE DUCE LA BISERICA CAND VINE IN TARA SA APRINDA SI EA O LUMANARE LA COPILU EI SI LA SOT DINCAUZA CA CAND VINE VARA ACASA NU SE DUCE NICI MACAR SA APRINDA O LUMANARE LA CIMTIR PE MINE MA DOARE FOARATE TARE CAND O VAD CA NU O INTERESEAZA EU NAM MAI PLECAT DIN CAUZA CA SA NU MA MAI CERT CU EA CA ULTIMA DATA CAND MAM CERTAT MEA ZIS PE UN TON FORTE URAT ,CA DIN PARTEA EI POT SA MOR CU A MURIT SI SORA MEA (ADICA INTRUN ACCIDENT DE MASINA) CHER NU STIU CE SA FAC SA NU MAI FIE CHER ASA DE RAUTACIOASA

 • Posted by Carmen On 12 februarie 2012

  Să ne trăiți întru mulți ani, părinte! Sărut-dreapta, cu plecăciune!

 • Posted by Luminita On 12 februarie 2012

  O lacrima de multumire si bucurie pentru Parintele Justin. Ani binecuvantati va uram si ii multumim lui Dumnezeu ca va avem printre noi!
  Radu si Luminita

 • Posted by MAN OANA KARINA On 13 februarie 2012

  LA MULTI ANI CU SANATATE PARINTE !
  SUNTETI UN MODEL PT NOI.
  SUNTETI PRINTRE PUTINII CARE TINE TREAZA CONSTIINTA POPORULUI ROMAN, II INDEMNATI SA -SI PASTREZE DEMNITATEA , SA NU SE RUSINEZE CA SUNT ROMANI , SA NU SI PARASEASCA TARA , SA -SI IUBEASCA INAINTASII SI PATIMITORII DIN INCHISORILE COMUNISTE , SA NU SE PLECE IN FATA MASONILOR , EVREILOR , MAGHIARILOR SI A TUTUROR CELOR CARE VOR CEVA DE LA NOI.
  PARINTE RUGATI-VA PT NEAM , TARA SI PT BISERICA ORTODOXA , DEOARECE PARCA DIN TOATE PARTILE NE CONDUC NUMAI PUTERI ALE INTUNERICULUI SI NOI SUNTEM PREA SLABI IN CREDINTA CA SA LE PUTEM FACE FATA.DAR TRAIM CU NADEJDEA CA DUMNEZEU NU NE VA PARASI PANA IN SFARSIT !!!!
  INCA O DATA LA MULTI ANI SI CRED CU TARIE CA DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI , SF NICOLAE , SF SPIRIDON , SF HARALAMBIE SI ALTI SFINTI DRAGI MIE NU VOR LASA O GASCA DE MASONI SA -SI BATA JOC DE O TARA CRESTINA SI CINSTITOARE DE DUMNEZEU!!!

 • Posted by Andreea On 13 februarie 2012

  La multi ani parinte Iustin!Va doresc multa sanatate.Bunul Dumnezeu sa va tina cat mai mult timp printre romani.Neamul romanesc are nevoie de rugaciunile, sfaturile si binecuvantarile sfintiei voastre.

 • Posted by anamaria On 16 februarie 2012

  Sfinte Parinte sa aveti o viata linistita si multa pace in suflet.va sarutam mana, Anamaria, George, Nicholas stephen si Sophia Maria

Post a Comment

(required. But it will not be published)