1 iunie: Slujbă de pomenire a Părintelui Justin, la m-rea Paltin Petru-Vodă

Parintele Justin Parvu cu icoana Sf. Justin

Mănăstirea Paltin Petru-Vodă vă invită mâine, 1 iunie, să participați la slujba de prăzuire a Sf. Mucenic Justin Filosoful,unul din ocrotitorii paraclisului m-rii Paltin,  la sfârșitul căreia se va oficia slujba de parastas în memoria Părintelui Arhimandrit Justin Pârvu, atât la chilia Părintelui din m-rea Paltin, cât si la mormântul său din m-rea Petru Vodă.

După agapa frățească va avea loc și un moment artistic, prezentat de copiii din orfelinatul m-rii Paltin, cu ocazia sărbătoririi Zilei Copilului. Reamintim faptul ca atât m-rea Paltin, cât și căminul de copii au fost ctitorite de Părintele Justin Pârvu.

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura