Starea sanatatii Parintelui Justin – 17 aprilie 2010

Hristos a inviat!

In seara zilei de 16 Aprilie medicii au confirmat o imbunatatire substantiala a starii sanatatii Parintelui Arhimandrit Iustin Pirvu. De indata ce se va simti suficient de intarit trupeste pentru a suporta lungimea calatoriei si tratamentul obligatoriu post ambulator, sfintia sa va reveni in Manastirea Petru Voda, de care ii este foarte dor. Le multumeste tuturor credinciosilor care l-au pomenit in rugaciuni, iar noi nadajduim ca acestea nu se vor curma acum, ci fiecare, aducindu-si prinosul sau de jertfa, va fi direct implicat in grabnica insanatosire a sa.

monahul Filotheu, manastirea Petru Voda

POMELNICE ȘI DONAȚII

Dacă doriți să contribuiți în sprijinul activităților mănăstirii noastre, ctitorie a vrednicului de pomenire Arhimandrit Justin Pârvu, o puteți face folosind formularul de plată de mai jos…

Amintim faptul că mănăstirea noastră deservește activitățile caritabile ale Fundației Justin Pârvu, care deține Azilul pentru bătrâne – ”Sf. Spiridon”, precum și căminul pentru copii – „Acoperământul Maicii Domnului”, unde maicile se silesc să-i îngrijească cu dragoste și rugăciune ca pe Însuși Hristos Domnul.

Valoarea donației
Frecvența donației

1 thoughts on “Starea sanatatii Parintelui Justin – 17 aprilie 2010

  1. Gabi M. says:

    Slava Domnului Iisus Hristos ca a avut mila de noi,nevrednicii si pacatosii ! Multumiri tuturor celor care au contribuit la refacerea sanatatii iubitului nostru Parinte Justin Parvu si care cu dragoste filiala vor continua a ingriji de nevoile pamantesti ale acestuia ! Dumnezeu sa va binecuvinteze,miluiasca si sa va mantuiasca ! Sarut dreapta,Parinte drag ! HRISTOS A INVIAT !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la ATITUDINI - Mănăstirea Paltin

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura